VELG EN TRAPP FRA SVARDAL

 

Trappen er en sentral del av huset, og er i seg selv et møbel i gang eller stue. Den skal dekke de funksjonelle krav for transport mellom etasjene, og være sikker og god å gå i.
I tillegg skal trappen være pen å se på, ha god linjeføring og stilmessig passe inn i sine omgivelser.

Det betyr en ekstra sikkerhet for deg som bygger eller ominnreder å velge en trapp fra Svardal Trapp AS. Da får du en trapp etter solid norsk håndverkstradisjon. En trapp du har glede av i alle år fremover.

Svardal Trapp AS har drevet med produksjon av trapper siden 1960, og har derfor lang erfaring med ulike trappeløsninger.

Høsten - 99 satte vi opp nybygg, og har nå fått moderne lakkeringsrom til å ta seg av den siste finishen. Høsten - 07 utvidet vi lokalene enda engang, og vi har nå anskaffet moderne maskiner som skal hjelpe oss med trappeproduksjonen. Etter utvidelsen i 2007 har vi innredet et eget utstillingsrom der du er hjertelig velkommen til å se på forskjellige trappeløsninger!

Vi er en liten bedrift med gode fagfolk, og som kunde hos oss får du god kontakt direkte med snekkerne for utførelse av trappa.

Ved bygging/modernisering gjelder det å planlegge trappa og trapperommet i god tid. Er du usikker, hjelper vi gjerne til med planleggingen og gir deg et pristilbud. Da vet du hva det vil koste, og slipper overraskelser.

Ta kontakt for en hyggelig trappeprat!
Gisle Svardal
Daglig leder / 916 23 448
Personvern